Workshops

We mogen weer!!…

In maart dit jaar begon ik vol goede moed aan het organiseren van workshops leren tassen maken. Er stonden zelfs al drie workshops gepland. De eerste zou in april plaatsvinden. Het zou een leren shopper worden die je met mijn hulp in elkaar zou gaan stikken. Helaas heb ik dit in verband met de corona-maatregelen moeten cancelen. Door de huidige 1,5 meter afspraken heb ik mijn creativiteit overuren moeten laten draaien om tot een goed nieuw alternatief te komen, dus dat heeft even geduurd, maar het is gelukt, het zijn zelfs twee verschillende workshops geworden!

Coronaproof
De workshop kan je op het stikken na, allemaal op je eigen plek doen, met voldoende afstand. Ik zorg ervoor dat de meeste gereedschappen en verven in meervoud aanwezig zijn, zodat je minimaal hoeft te lopen. Via de achterzijde van de woning kom je rechtstreeks bij mijn atelier. Er zijn meerder uitgangen en ventilatiemogelijkheden.

Het is een superleuk alternatief geworden, misschien nog wel veel leuker…

De workshops zullen weer gaan starten vanaf september 2020, mits de maatregelen dit toelaten. De workshop wordt in verband met de kleine ruimte door 3 personen per keer gedaan. De workshop zal ongeveer 5/6 uur duren en bij voorkeur op een zaterdag. Mocht je een andere dag willen is dit natuurlijk altijd bespreekbaar! En natuurlijk is er thee en koffie met heerlijk huisgemaakt gebak!Klik hier voor meer informatie over de workshop leren shopperKlik hier voor meer informatie over de workshop leerbewerken