Met maximaal 2 personen (ivm huidige maatregelen)

In maart 2020 begon ik vol goede moed aan het organiseren van workshops leren tassen maken. Er stonden zelfs al drie workshops gepland. De eerste zou in april plaatsvinden. Het zou een leren shopper worden die je met mijn hulp in elkaar zou gaan stikken. Helaas heb ik dit in verband met de corona-maatregelen moeten cancelen. Door de huidige 1,5 meter afspraken heb ik mijn creativiteit overuren moeten laten draaien om tot een goed nieuw alternatief te komen, dus dat heeft even geduurd, maar het is gelukt!

Workshops 2022
In verband met de huidige maatregelen kan je nu met maximaal twee personen de workshop doen. Dit geeft dus gelukkig nog de mogelijkheid om samen met je ‘BEST FRIEND’ deze superleuke workshop te komen volgen. De prijs per persoon is hierdoor wel wat hoger.

Je kunt zelf een voorkeursdatum aangeven in het contactformulier onderaan de pagina voor de workshop. Op deze zelfde pagina staat de volledige uitleg hoe alles in zijn werk gaat. Bekijk hieronder alvast de video. De workshop zal ongeveer 5/6 uur duren en bij voorkeur op een zaterdag. Mocht je een andere dag willen is dit natuurlijk altijd bespreekbaar! En natuurlijk is er thee en koffie met heerlijk huisgemaakt gebak! Vraag gerust naar de mogelijkheden.Klik hier voor meer informatie over de workshop leren shopper