Inmiddels gaat alles weer bijna normaal gelukkig!!!

In maart 2020 begon ik vol goede moed aan het organiseren van workshops leren tassen maken. Er stonden zelfs al drie workshops gepland. De eerste zou in april plaatsvinden. Het zou een leren shopper worden die je met mijn hulp in elkaar zou gaan stikken. Helaas heb ik dit in verband met de corona-maatregelen moeten cancelen. Door de huidige 1,5 meter afspraken heb ik mijn creativiteit overuren moeten laten draaien om tot een goed nieuw alternatief te komen, dus dat heeft even geduurd, maar het is gelukt, het zijn zelfs twee verschillende workshops geworden!

Start workshops weer vanaf september 2021
In principe, zoals het er nu uitziet kunnen we in september weer op een normale manier de workshops houden, zonder 1,5 meter en mondkapjes e.d. Dit geeft dus weer de mogelijkheid om met meer van je ‘BEST FRIENDS’ deze superleuke workshops te komen volgen. Je kunt zelf een voorkeursdatum aangeven in het contactformulier onderaan de workshops. Op deze zelfde pagina’s staat de volledige uitleg hoe alles in zijn werk gaat. Onderaan deze pagina’s kan je alvast de video’s bekijken.

De workshops zullen in september weer van gaan starten als alles gaat zoals het gaat! Je kunt de workshop volgen met maximaal 4 personen. Één of twee personen kan ook, maar hiervoor gelden andere tarieven. Vraag gerust naar de mogelijkheden hiervoor. De workshop zal ongeveer 5/6 uur duren en bij voorkeur op een zaterdag. Mocht je een andere dag willen is dit natuurlijk altijd bespreekbaar! En natuurlijk is er thee en koffie met heerlijk huisgemaakt gebak!Klik hier voor meer informatie over de workshop leren shopperKlik hier voor meer informatie over de workshop leerbewerken