Workshop leren shopper vanaf €110,- p/p*

Basic shopper in diverse kleuren die bij iedereen past!

(b25xh30xd10)

Ben jij een echte tassenfreak? Hoe leuk is het dan dat jij jouw eigen tas kunt maken! Deze workshop wil je gewoon niet missen!

Naar huis met jouw Best Friend!

De workshops kunnen eens per maand gegeven worden bij voorkeur op een zaterdag- of woensdagmiddag vanaf 12.00 uur. Je kan zelf een datum aangeven in het onderstaande contactformulier. Samen met jouw vriendinnen/vrienden stel je een groepje samen van 2, 3 of 4 personen. Je kunt de workshop ook alleen volgen. Je bent zo’n 5 á 6 uur onder de panne en onder het genot van een bakkie koffie of thee en homemade gebak maak je met mijn hulp jouw eigen tas. Via het onderstaande formulier meld je je aan en geef je jouw voorkeuren aan. En aan het eind van de middag ga jij naar huis met jouw BEST FRIEND!

*De prijs

De bovengenoemde prijs is gebaseerd op 4 personen. Wil je de workshop doen met minder personen dan komt het voor 3 personen op €125,- p.p., voor 2 personen €155,- p.p. en wil je de workshop alleen komen doen dan wordt het €245,- inclusief 21% btw.De tas…

Bovenstaande tas mag jij gaan maken en jouw eigen draai eraan geven. Het gaat om een eenvoudig basismodel (b25xh30xd10) met een binnenvakje en afgesloten met een rits. Voor de tas zelf kan je kiezen uit diverse kleuren leer. De tas is niet gevoerd. De hengsels worden gemaakt van blank tuigleer en bevestigd aan de tas met musketonhaken. Aan de tas komt het stoere label van FRIEND ook uitgevoerd in blank tuigleer. Het blanke tuigleer van de hengsels ga je bewerken met wat jouw leuk lijkt.

De workshop…

1. We beginnen met de tas zelf. Deze is al voorgesneden, omwille van de tijd, voorzien van ponsgaatjes en een rits. Het binnenvak ga je zelf maken. Je snijdt de vorm uit, ponst de gaatjes erin en monteert de holnietjes, zo ontstaat er een zakje die je met drie holnietjes aan het achterpand van de tas bevestigt. Pas aan het eind wordt de tas door mij in elkaar gestikt.

2. Vervolgens gaan we de hengsels en bevestigings-leertjes en het logo-label bewerken. In het voorbeeldmodel heb ik gewerkt met teksten en bij de bevestiging heb ik sjabloontjes gebruikt van ronde vormpjes. Je mag zelf bedenken hoe je dit wilt hebben, dus bedenk van te voren alvast iets, of laat je inspireren door Pinterest. Allereerst maak je het leer vochtig, vervolgens sla je met een hamer de slagletters en/of sjablonen in het leer. Hierna ga je met leerverf en antiek-was aan de slag om de hengsels in de door jouw gewenste kleur te verven. Je kunt er ook voor kiezen om de blanke kleur zo te houden. Het leer moet wel altijd een finish krijgen met ‘Resolene’ om het vuil- en waterafstotend te maken.

3. We gaan nu de musketonhaken en ringen monteren. Je kunt kiezen uit zilveren of bronzen fournituren. De musketonhaken (4stuks) monteer je aan de hengsels en de ringen worden met de bevestigingsleertjes aan het voor- en achterpand gemonteerd.

4. De panden van de tas worden nu door mij aan elkaar gestikt op de naaimachine. Zelf monteer je het logo-label met holnietjes aan de tas, hengsels eraan bevestigen en klaar is jouw BEST FRIEND!

Leerkleuren


Fournituren


De fournituren zijn inmiddels ook verkrijgbaar in oud zilver of zwart.

Leergereedschap


Tuigleer en leerverf/finish


Hoe verloopt de workshop

Om een indruk te krijgen van hoe een workshop verloopt, hieronder wat impressies van voorgaande workshops.

Verloop van de workshop

  • We starten de workshop bij voorkeur op een zaterdag rond 12.00 met een lekker bakkie koffie of thee en heerlijk huisgemaakt gebak. Tijdens de workshop kan je zelf koffie of thee bijschenken en staat er wat lekkers op tafel.
  • De totale workshop zal ongeveer 5 tot maximaal 6 uur duren.
  • De workshop is in principe voor 4 personen in verband met de ruimte die er in het atelier is. Wanneer je alleen, met zijn tweeën of drieën wilt komen, kan dit ook, alleen dan moet ik een andere vraagprijs hanteren, dit staat bovenin deze pagina!
  • Vraag gezellig je vriendinnen/vrienden! De datum, mits niet gereserveerd kan je zelf aangeven in onderstaand formulier. In principe organiseer ik maximaal 1 keer per maand een workshop, mocht de datum niet uitkomen voor jullie, kunnen we natuurlijk in overleg een andere datum prikken. Geef dit dan aan in de opmerkingen.
  • Van te voren (bij aanmelding) maak je een keuze uit een aantal kleuren leer die ik op dat moment aanbied. Ook maak je, in verband met inkoop, alvast een keuze welke kleur je de rits en musketonhaken wilt; zilver, oud zilver, zwart of brons.
  • Via een gestructureerd stappenplan die je tijdens de workshop ontvangt ga je aan de slag en op die manier loopt de middag gestroomlijnd en zit je niet te lang tussentijds te wachten.
  • Aan het eind van de middag gaan jij en jouw BEST FRIENDS met jullie eigen unieke leren tas naar huis én je hebt ook nog een geweldige middag gehad!
  • De betaling vindt ongeveer een week vooraf plaats via een betaalverzoek via de mail van de aanvrager. Indien gewenst kan er ook een factuur worden gestuurd vooraf. Annuleren is mogelijk tot 24 uur van te voren i.v.m. met Corona en is kosteloos. Is er een andere reden dan kan annuleren kosteloos 1 week van te voren, anders zijn er wel kosten aan verbonden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de workshop? Dat kan via info@friendhomeandmore.nl of bellen/appen kan via (06) 254 26 214. Geef in de mail aan wat jouw vragen zijn of wanneer je je voor de workshop wilt aanmelden, graag aangeven welke datum (een woensdag of een zaterdag) en met hoeveel personen. Dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord en leg je precies uit hoe het allemaal werkt. Hopelijk tot snel!

In de onderstaande video laat ik je alvast zien wat we allemaal gaan doen en zie je het resultaat!