Workshops

We mogen weer!!…

In maart dit jaar begon ik vol goede moed aan het organiseren van workshops leren tassen maken. Er stonden zelfs al drie workshops gepland. De eerste zou in april plaatsvinden. Het zou een leren shopper worden die je met mijn hulp in elkaar zou gaan stikken. Helaas heb ik dit in verband met de corona-maatregelen moeten cancelen. Door de huidige 1,5 meter afspraken heb ik mijn creativiteit overuren moeten laten draaien om tot een goed nieuw alternatief te komen, dus dat heeft even geduurd, maar het is gelukt!

Coronaproof
De workshop kan je op het stikken na, allemaal op je eigen plek doen, met voldoende afstand. Ik zorg ervoor dat de meeste gereedschappen en verven in meervoud aanwezig zijn, zodat je minimaal hoeft te lopen. Via de achterzijde van de woning kom je rechtstreeks bij mijn atelier. Er zijn meerder uitgangen en ventilatiemogelijkheden.

Het is een superleuk alternatief geworden, misschien nog wel veel leuker…

De workshops zullen weer gaan starten vanaf september 2020, mits de maatregelen dit toelaten. Helaas kan de workshop in verband met de kleine ruimte door maximaal 3 personen per keer worden gedaan. Het kan eventueel met zijn tweeën, maar dan worden de kosten per persoon iets hoger. De workshop zal ongeveer 5/6 uur duren en op een zaterdag of in de vakanties en met grote uitzondering op zondagmiddag gehouden worden. Natuurlijk is er thee en koffie met heerlijk huisgemaakt gebak!

Workshop leerbewerken: Back to the 70’s handbag

Een superleuk tasje in retro-stijl afgesloten met rits en voorzien van hengsel van kralen.

formaat: b20xh15xd6

De kosten voor de workshop komen bij 3 personen op:

€95,- p.p.

(bij twee personen €110,- p.p.)

Met deze workshop leer je de basis van het ambacht leerbewerken. Dit is een geweldig leuk proces om te doen! Je begint met stevig blank tuigleer en gaat dit vervolgens bewerken met diverse sjablonen en divers gereedschap, waarna je het leer één of meerdere kleuren gaat geven met leerverf en finisher. Hierna ga je het product in elkaar zetten dmv holnieten (studs). Het eventuele stikwerk zal ik doen op de naaimachine.

In het onderstaande filmpje laat ik je zien wat deze workshop precies inhoud:

Niet helemaal van de ‘Retro’ ? Geen probleem!
Je kunt natuurlijk gewoon je eigen stijl tasje maken d.m.v. andere sjablonen, tekeningen of teksten. Dus als je zelf iets mee wil nemen om te gebruiken als opdruk op je tas, dan kan dit natuurlijk ook! Dit kan gewoon op een A4-tje wat je kan overtrekken.

Diverse kleuren leerverf
De kleuren die ik op voorraad heb en waaruit je een keuze kunt maken zijn:
Zwart, Kelly Green, Cognac, Bruin, marineblauw.

Hopelijk worden jullie hier net zo enthousiast van als ik! Ik hoop je snel te zien bij de workshops!
Je kan je aanmelden via onderstaand contactformulier.
Wil je eerst meer informatie dan kan je me altijd mailen via info@friendhomeandmore.nl of bellen naar (06) 254 26 214.

Betaling vindt twee weken van te voren plaats i.v.m. inkoop via een betaalverzoek, desgewenst naar ieder afzonderlijk. Kosteloos annuleren kan tot een week van te voren, maar met een gegronde reden.

Aanmeldformulier Workshop Leerbewerken Retro Handbag mini