Workshop leerbewerken: €95,- p/p

Back to the 70’s handbag

formaat: b20xh15xd6

Een superleuk tasje in retro-stijl afgesloten met rits en voorzien van een hengsel van kralen of ketting.

Met deze workshop leer je de basis van het ambacht leerbewerken. Dit is een geweldig leuk proces om te doen! Je begint met stevig blank tuigleer en gaat dit vervolgens bewerken met diverse sjablonen en divers gereedschap, waarna je het leer één of meerdere kleuren gaat geven met leerverf en finisher. Hierna ga je het product in elkaar zetten dmv holnieten (studs). Het eventuele stikwerk zal ik doen op de naaimachine.


Naar huis met jouw Best Friend!

De workshops zullen eens per maand gegeven worden bij voorkeur op een woensdag- of zaterdagmiddag vanaf uiterlijk 12.00 uur. Je kan zelf een datum aangeven in het onderstaande contactformulier. Samen met jouw vriendinnen/vrienden stel je een groepje samen van 4 personen. Je bent zo’n 5 uur onder de panne en onder het genot van een bakkie koffie of thee en homemade gebak maak je met mijn hulp jouw eigen tas. Via het onderstaande formulier meldt je je aan en geef je je voorkeuren aan. En aan het eind van de middag ga jij naar huis met jouw BEST FRIEND!

In het onderstaande filmpje laat ik je zien wat deze workshop precies inhoud:

Niet helemaal van de ‘Retro’ ? Geen probleem!
Je kunt natuurlijk gewoon je eigen stijl tasje maken d.m.v. andere sjablonen, tekeningen of teksten. Dus als je zelf iets mee wil nemen om te gebruiken als opdruk op je tas, dan kan dit natuurlijk ook! Dit kan gewoon op een A4-tje wat je kan overtrekken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is workshop70s2-700x291.jpg

Diverse kleuren leerverf
De kleuren die ik op voorraad heb en waaruit je een keuze kunt maken zijn:
Zwart, Kelly Green, Cognac, Bruin, marineblauw. Dit kan je beslissen tijdens de workshop en indien voorradig.

Verloop van de workshop

  • We starten de workshop bij voorkeur op een woensdag of zaterdag rond 12.00 met een lekker bakkie koffie of thee en heerlijk huisgemaakt gebak. Tijdens de workshop kan je zelf koffie of thee bijschenken en staat er wat lekkers op tafel.
  • De totale workshop zal ongeveer 5 tot maximaal 6 uur duren.
  • De workshop is voor 4 personen in verband met de ruimte die er in het atelier is. Vraag je vriendinnen/vrienden! De datum, mits niet gereserveerd kan je zelf aangeven in onderstaand formulier.
  • Van te voren (bij aanmelding) maak je, in verband met inkoop, alvast een keuze welke kleur je de rits en musketonhaken wilt; zilver of brons.
  • Via een gestructureerd stappenplan die je tijdens de workshop ontvangt ga je aan de slag en op die manier loopt de middag gestroomlijnd en zit je niet te lang tussentijds te wachten.
  • Aan het eind van de middag gaan jij en jouw BEST FRIENDS met jullie eigen unieke leren tas naar huis én je hebt ook nog een geweldige middag gehad!
  • De betaling vindt ongeveer een week vooraf plaats via een betaalverzoek via de mail van de aanvrager. Indien gewenst kan er ook een factuur worden gestuurd vooraf. Annuleren is mogelijk tot 24 uur van te voren i.v.m. met Corona en is kosteloos. Is er een andere reden dan kan annuleren kosteloos 1 week van te voren, anders zijn er wel kosten aan verbonden.

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Dat kan via info@friendhomeandmore.nl of bellen/appen kan via (06) 254 26 214 of meld je gelijk aan via:

Aanmeldformulier Workshop Leerbewerken Retro Handbag mini

[wpforms id=”4159″]