Tassen vilt en stof

Voor deze handgemaakte tassen gebruik ik voornamelijk het materiaal vilt, wat heel fijn verwerkt, je hoeft de naden niet af te werken en het is leuk te bewerken met de houtbrander. Ook oude spijkerbroeken verwerk ik in de diverse modellen. En via Ommekantje kan ik aan oude koffiezakken komen die ook weer verwerkt worden in de tassen.

Special made for…


Hieronder een aantal modellen van de Friendly bag vilt die speciaal op maat gemaakt zijn. Als er een exemplaar bij zit die helemaal naar jouw wens is, kun je deze varianten natuurlijk ook bestellen.

Speciaal gemaakt voor stoffenwinkel Van Schie €45,00
Speciaal gemaakt voor stoffenwinkel Van Schie €45,00
Een heuse 'muziektas' waarin de koormappen kunnen worden vervoerd. €39,50
Een heuse ‘muziektas’ waarin de koormappen kunnen worden vervoerd. €39,50

Basis modellen Friendly Bag stof en vilt


De onderstaande modellen zijn niet op voorraad, maar kunnen altijd gemaakt worden

Friendly Doctor-bag Vilt:


Doctorbag b32xd18xh27

Friendly DoctorBag grijs met rits €39,50
Friendly DoctorBag grijs met rits €39,50

 

Een eenvoudige elegante tas waar verrassend veel in past! Hij wordt op bestelling gemaakt in de kleuren grijs, antraciet, zwart of blauw. De tas wordt standaard voorzien van een rits. Het uiteinde van de rits is voorzien van een leren label met het logo. In de stof is het logo ‘FRIENDLY BAG’ gebrand. Het hengsel is, indien voorradig, gemaakt van een oude leren riem. De tas wordt altijd voorzien van een andere riem en is niet hetzelfde te bestellen. Je kan wel een voorkeur uitspreken voor zwart, wit of bruin leer. Indien niet voorradig wordt gebruik gemaakt van nieuw leer in zwart of bruin leer en dan zonder de gesp.

Friendly Doctorbag €39,50

‘Friendly bikebag’ Vilt:


Friendly BikeBag vilt Black €59,50
Friendly BikeBag vilt Black €59,50

Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, blauw en grijs

Een echte musthave: de fietstas van vilt voor op de voordrager van je fiets met veel leuke details, zoals het gebruik van fiets-binnenbanden voor de hengsels en de spanning om de drager.  Singelband voor het maken van zittingen voor banken dient als hengsel. De gesp komt weer van oude riemen. De leren details zijn gemaakt van reststukken leer. De onderzijde is van behandeld lichtgewicht triplex (reststukken van de bouwmarkt), zodat de inhoud stevig blijft staan, en is voorzien van een brandmerk met het logo van FRIEND. Het binnenwerk heeft 9 vakken voor flessen en is uitneembaar. Kortom, een geweldige eye-catcher waar je mee voor de dag kan komen!

Wil jij deze unieke fietstas? Hij is alleen op bestelling leverbaar en kan in overleg aangepast worden aan jouw wensen! Ook wordt hij voorzien van jouw eigen initialen!

Friendly BikeBag  €59,50!

 

Friendly BackBag:


b27xd12xh37

Friendly BackBag 'Coffee' €39,50
Friendly BackBag ‘Coffee’ €39,50

Een prachtige rugzak die ook als schoudertas gebruikt kan worden! Zo kan je wel voor de dag komen! Deze uitvoering is een combinatie van vilt en speciaal voor Lunch en koffiebar Ommekantje heb ik een uniek exemplaar gemaakt van de koffiezakken van hun koffieleverancier. Het bovenstaande exemplaar is daar nog te koop en anders te bestellen via mijn website. Het hengsel is gemaakt van een fiets-binnenband. De Friendly BackBag is ook uitgevoerd in leer [zie prijs en omschrijving leren tassen]

Friendly BackBag €39,50

 

Friendly BowlingBag:


b40xd14xh28

coffeebag €42,50
Friendly “coffee”BowlingBag €42,50

In diverse kleuren nieuwe of gebruikte stof. Alleen unieke exemplaren, wel mogelijk met dezelfde details als voorbeeldfoto’s, maar is nooit helemaal hetzelfde i.v.m hergebruikte materialen. Speciaal voor Lunch en koffiebar Ommekantje heb ik een uniek exemplaar gemaakt van de koffiezakken van hun koffieleverancier. Er is daar nog een exemplaar te koop en anders te bestellen via mijn website. Nu ook in leer! (zie leren tassen voor prijs en omschrijving)

Friendly BowlingBag €42,50

Leuk om te weten:


Ik vind het belangrijk om mijn materiaal zoveel mogelijk uit mijn eigen omgeving te halen. Het vilt van deze tassen en de fournituren zijn afkomstig van mijn plaatselijke stoffenhandel: Van Schie stoffen Pijnacker. De oude fiets-binnenbanden krijg ik bij Hans Struijk fietsen Pijnacker. De oude leren riemen duik ik op bij de dichtstbijzijnde kringloop of via  familie en kennissen. De koffiezakken komen via Ommekantje bij hun koffieleverancier vandaan

FanTAStische shopper:


b31xh40

Een geweldige vervanger van de plastic draagtas! Van hergebruikte gordijnstof met een fanTAStische opdruk,  die wil je toch DRAGEN!

FanTAStische shopper €12,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *