Tassen vilt en stof

 Friendly Doctor-bag Vilt:


Doctorbag b32xd18xh27

Friendly DoctorBag grijs met rits €39,50
Friendly DoctorBag grijs met rits €39,50

 

Een eenvoudige elegante tas waar verrassend veel in past! Hij wordt op bestelling gemaakt in de kleuren grijs, antraciet, zwart of blauw. De tas wordt standaard voorzien van een drukknoopsluiting, maar sinds kort ook met rits. Een leuk detail bij de tas met knoopsluiting is het leren label met het logo van FRIEND erin gebrand met dikke stoere ketting. Bij de versie met rits is het uiteinde van de rits voorzien van een leren label met het logo. In de stof is het logo ‘FRIENDLY BAG’ gebrand. Het hengsel is, indien voorradig, gemaakt van een oude leren riem. De tas wordt altijd voorzien van een andere riem en is niet hetzelfde te bestellen. Je kan wel een voorkeur uitspreken voor zwart, wit of bruin leer. Indien niet voorradig wordt gebruik gemaakt van nieuw leer in zwart of bruin leer en dan zonder de gesp.

Leuk om te weten:


Ik vind het belangrijk om mijn materiaal zoveel mogelijk uit mijn eigen omgeving te halen. Het vilt van deze tassen en de fournituren zijn afkomstig van mijn plaatselijke stoffenhandel: Van Schie stoffen Pijnacker. De oude fiets-binnenbanden krijg ik bij Hans Struijk fietsen Pijnacker. De oude leren riemen duik ik op bij de dichtstbijzijnde kringloop of via  familie en kennissen.

Friendly Doctorbag €35,00

[Standaarduitvoering Doctorbag b32xd18xh27 met knoopsluiting]

Meerprijs:

rits: €5,00

Nieuw leer i.p.v. oude leren riem: €5,00

afwijkende afmetingen: €10,00

‘Friendly bikebag’ Vilt:

Friendly BikeBag vilt Black €59,50
Friendly BikeBag vilt Black €59,50

Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, blauw en grijs

Een echte musthave: de fietstas van vilt voor op de voordrager van je fiets met veel leuke details, zoals het gebruik van fiets-binnenbanden voor de hengsels en de spanning om de drager.  Singelband voor het maken van zittingen voor banken dient als hengsel. De gesp komt weer van oude riemen. De leren details zijn gemaakt van reststukken leer. De onderzijde is van behandeld lichtgewicht triplex (reststukken van de bouwmarkt), zodat de inhoud stevig blijft staan, en is voorzien van een brandmerk met het logo van FRIEND. Het binnenwerk heeft 9 vakken voor flessen en is uitneembaar. Kortom, een geweldige eye-catcher waar je mee voor de dag kan komen!

Wil jij deze unieke fietstas? Hij is alleen op bestelling leverbaar en kan in overleg aangepast worden aan jouw wensen! Ook wordt hij voorzien van jouw eigen initialen!

Was €69,50

Friendly BikeBag nu €59,50!

 

Friendly BackBag:


b27xd12xh37

Friendly BackBag 'Coffee' €39,50
Friendly BackBag ‘Coffee’ €39,50

Een prachtige rugzak die ook als schoudertas gebruikt kan worden! Zo kan je wel voor de dag komen! Deze uitvoering is een combinatie van vilt en speciaal voor Lunch en koffiebar Ommekantje heb ik een uniek exemplaar gemaakt van de koffiezakken van hun koffieleverancier. Het bovenstaande exemplaar is daar nog te koop en anders te bestellen via mijn website. Het hengsel is gemaakt van een fiets-binnenband. De Friendly BackBag is ook uitgevoerd in leer [zie prijs en omschrijving leren tassen]

Friendly BackBag €39,50

 

Friendly BowlingBag:


b40xd14xh28

coffeebag €42,50
Friendly “coffee”BowlingBag €42,50

In diverse kleuren nieuwe of gebruikte stof. Alleen unieke exemplaren, wel mogelijk met dezelfde details als voorbeeldfoto’s, maar is nooit helemaal hetzelfde i.v.m hergebruikte materialen. Speciaal voor Lunch en koffiebar Ommekantje heb ik een uniek exemplaar gemaakt van de koffiezakken van hun koffieleverancier. Er is daar nog een exemplaar te koop en anders te bestellen via mijn website. Nu ook in leer!(zie leren tassen voor prijs en omschrijving)

Friendly BowlingBag €42,50

 

FanTAStische shopper:


b31xh40

Een geweldige vervanger van de plastic draagtas! Van hergebruikte gordijnstof met een fanTAStische opdruk,  die wil je toch DRAGEN!

FanTAStische shopper €12,50

Jeansshopper:


Circa b40xh50

 

ELKE TAS IS UNIEK!

De tassen zijn uitermate geschikt als vervanger voor de plastic zak! Eén keer aanschaffen en je hebt altijd een unieke shopper bij de hand. De tassen hebben altijd een ander model, kleur of maat, afhankelijk van het originele spijkerbroekmodel. Door allerlei stukken nonchalant aan

elkaar te stikken, valt de tas vanzelf in een bepaalde vorm. De rafels en stiksels zijn vrij grof en zichtbaar, dit versterkt het hergebruikte karakter van de oorspronkelijke spijkerbroek. De onderstaande modellen zijn allemaal op voorraad.

Was €17,50

Jeansshopper nu €12,50!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *