Cadeau-ideeën

cadeau-ideeën


Leuke handgemaakte en zelf vormgegeven producten, gemaakt met gebruikte materialen, zoals oude glazen potten, rest-hout of rest leer, blikjes, oude tegels. Ook oude spullen krijgen een nieuw jasje of worden gecombineerd tot een nieuw product.

Kalender in houten frame


Kalender Vriendschap €17,50

Kalender Vriendschap €17,50

Een eigen vormgegeven kalender losbladig in een ook weer eigen geproduceerd houten frame van resthout en leer. De kalender heeft een unieke vormgeving en de teksten zijn geïnspireerd op het thema, hoe kan het ook anders: vriendschap. Elke maand heeft een eigen tekst [zie tumbnails]

klik voor meer info: Kalender houten frame €17,50

Baby voorleeskalender


Baby boorleeskalender €9,50

Baby voorleeskalender €9,50 [op voorraad]

Een eigen geïllustreerd en vormgegeven product in samenwerking met schrijfster Nelly de Wilde die de gedichten heeft gemaakt. Een jongensversie en meisjesversie door het roze of blauwe houten label met lintje. Een superleuk geboortecadeau!

 Klik voor meer info: Baby voorleeskalender €9,50

KADOTIP!: Emotiepotjes


In vier verschillende emoties.

WENS-, VIND IK LEUK-, VERDRIET-, LIEFDES- EN BOOSPOTJE

Emotiepotje LIEFDE €3,50

Emotiepotje LIEFDE €3,50

Doe effe een potje emotioneel! Hoe vind je die?! Een potje waar je al je emoties in kwijt kunt, een vind ik leuk potje om ge-liked te worden of te liken. Er zit een like-button in, speldt hem op en je krijgt gegarandeerd ‘volgers’! Ben je boos? Schreeuw heel hart in het potje, deksel erop en…opgelost!!! Een hoestpastille bijgeleverd om de keel te verzachten. Een wenspotje om al je wensen uit te laten komen. Potje verdriet inclusief twee zakdoeken, zodat je samen kunt huilen. En een potje vol liefde om uit te delen en weer te ontvangen, zodat je liefdespotje nooit opraakt!

Klik voor meer info: Emotiepotje €3,50 

 

KADOTIP!: Message in a bottle


Message in a bottle €5,50

Message in a bottle €5,50

Een fles met een boodschap; “message in a bottle” is een superleuke kadotip waarin je iemand op een ouderwetse manier een leuk berichtje kan sturen of een kadobon in kunt geven. U kunt de flessen ook direct naar de desbetreffende persoon laten sturen waarvoor “het sms bericht” is bedoeld. Dit wordt dan nog ouderwets met de hand op geschreven. U kunt de tekst die op de brief mag komen en adresgegevens aangeven op het contactformulier. De prijs is excl. verzendkosten.

Klik voor meer info: Message in a bottle €5,50

Tegelwijsheid!


Tekst tegels uniek door FRIEND gemaakt! €7,50

Tekst tegels uniek door FRIEND gemaakt! €7,50 [klik voor meer voorbeelden op de foto]

Leuke teksten door FRIEND bedacht op hoogwaardige kwaliteit vloertegeltjes, black & offwhite. Deze teksten hebben in de basis vriendschap als boodschap en dat je jezelf mag zijn en daarmee een ander blij kunt maken. Ze hebben een grappige touch.

Je kunt ook een tegeltje bestellen met een eigen tekst, stuur dan een mail met je tekst via het onderstaande contactformulier [Wanneer je een eigen tekst wilt zijn de tegeltjes €10,00]

Klik voor meer info: Tegel €7,50

Klomplant


Welklomp €17,50

Welklomp €17,50

De Welk(l)om(p) die wil je toch bij de voordeur om iedereen welkom te heten! Hij is te bestellen in 2 kleuren, roodbruin en naturel. Wil je hem in andere kleur en misschien gecombineerd met een naambord, dat kan ook! (prijs hiervoor op aanvraag)

Klik voor meer info: Klompenset €17,50

Speciaal voor jou!


Heb je ergens nog een oud kastje, vaas, lamp of noem maar op. Jij weet er geen raad mee, maar wil het niet wegdoen? Laat mij het nieuw leven inblazen en weer helemaal opknappen, zodat jij er weer volop van kunt genieten. Of heb je bijvoorbeeld een tas gezien op mijn website, maar je hebt een ander idee, Stuur mij een mail met je vraag over het restylen van een meubel of die bijzondere tas dan hebben we overleg of dit haalbaar is en ik maak een offerte.

Hieronder een voorbeeld van een keukentje. Te koop bij Ikea, maar best saai. Eindresultaat helemaal leuk! Wie wil er nou niet zo’n keuken, de mini kokkin was er helemaal blij mee!!

 

Of deze hondentas en kapstok voor de riem en koekjes.

Kapstok voor de hondenbrokjes en riem

Kapstok voor de hondenbrokjes en riem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *