“Wanneer ga je nou eens een tas voor me maken?”

Ik, Lisa, heb samen met mijn moeder [Rianne] een geweldige tas gemaakt! Ik zat al heel de tijd te zeuren van: “Wanneer ga je nou eens een tas voor me maken?” Toen zei mijn moeder eindelijk: “Lisa we doen het!” En toen ben ik eerst een ontwerpje gaan maken met mijn ideeën en de vaste ontwerpen van mijn moeder [Rianne] erbij. Zo zit er bijvoorbeeld een spijkerbroek in als voering in de tas ! Toen was die klaar ik natuurlijk gelijk foto’s sturen op social media en ik kreeg mega leuke reacties! maar niet alleen op mijn telefoon maar ook op school.  Het is  een schooltas maar ik gebruik hem eigenlijk overal voor want het is een handige en een super leuke tas: LOVE IT!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.