Home

 FRIEND HOME AND MORE…


Handgemaakte tassen 100% vriendelijk met 100% liefde!
Leer, vilt en oude (spijker)stoffen, diverse ijzerwaren uit de bouwmarkt. Dat zijn de materialen die je tegen zal komen in de unieke handgemaakte tassen en accessoires van FRIEND. Dit op geheel eigen wijze verwerkt en soms onverwacht toegepast. De vormgeving en ontwerpen van alle tassen en accessoires zijn 100% handmade door FRIEND.

Het verhaal van FRIEND:


100% FRIENDLY met 100% liefde gemaakt speciaal voor jou, want als jij er blij van wordt ben ik je beste FRIEND!

Door bezig te zijn met het vervaardigen en opknappen van de producten, kom je erachter dat er een hoop tijd in gaat zitten. Hierdoor realiseer ik me dat deze arbeid meestal in de armere landen gebeurt waar de mensen weinig respect en geld verdienen voor wat ze maken. Wij denken dat veel fabrieksmatig gebeurt, maar het maken van bijvoorbeeld een tas kan toch echt alleen maar in elkaar gestikt worden door een persoon achter een naaimachine.

Hiermee wil ik aangeven dat dit niet 100% eerlijk gebeurt. Door dit dus zelf te doen, wil ik me hier bewust van worden en ik hoop jij ook! Je kunt bij mij dus geen massaproduct verwachten. Er hangt altijd een eerlijke prijs en een stukje vriendelijkheid en liefde van mij aan het product. Een stukje van mijn tijd zonder iets terug te verwachten, maar dat jij er blij van wordt. Aan de producten hangt een leuk label met daarop de steekwoorden van FRIEND. Op de achterzijde van het label staat een inspirerende tekst. Die ik je wil meegeven voor een stukje meerwaarde aan het product…[lees waarom]

Persoonlijk!

Omdat alles handgemaakt en op maat gemaakt is, en dus persoonlijk voor jou wordt samengesteld, werk ik met een contactformulier waarop je je bestelling en wensen kenbaar kunt maken. Ik reageer binnen 24 uur en dan bespreek ik de wensen en eventuele vragen. Ik zorg ervoor dat alles zo snel mogelijk in productie gaat en jij snel van je product mag gaan genieten!

Met vriendelijke groet,

Rianne