Tuigleren Laptoptas & Sleeve EDWIN

Tuigleer handgepoetst in bordeaux kleur met Fluor oranje voering en speciale details

vanaf €565,- (incl. sleeve)

Formaat: b40xh30xd8 / b30xh25xd3

Dit is écht een masterpiece!! Deze Tuigleren tas met Sleeve is speciaal op maat gemaakt voor Edwin. Zelf is hij iemand die echt out of the box denkt en daar hoort natuurlijk ook een tas bij die net even anders is! De tas is gemaakt van handgepoetst bordeaux-kleurig tuigleer. Het blanke tuigleer wordt met leerverf met de hand ingepoetst waardoor een uniek resultaat ontstaat. Er zijn bijzondere fournituren toegepast, zoals de grote zeilogen, die echt als eyecatcher fungeren. De speciale waterdichte rits met een rubbercoating past ook perfect in het geheel. De fluoriserende oranje binnenvoering is spectaculair en letterlijk een blikvanger. De voering is gewatteerd en doorgestikt om de laptop goed te beschermen tegen stoten en vallen. Ook de sleeve is volledig uitgevoerd in dezelfde stijl. Kortom, één van de pareltjes uit mijn handgemaakt assortiment.

Laptoptas

Tuigleren laptoptas ‘Edwin’

Fotos-laptoptas-voor2
Fotos-laptoptas-achter2
Fotos-laptoptas-detail2
Fotos-laptoptas-rits
Fotos-laptoptas-onder
Fotos-laptoptas-zijkant
Fotos-laptoptas-detailtracker
Fotos-laptoptas-bin1
Fotos-laptoptas-bin3
Fotos-laptoptas-detail1
Fotos-laptoptas-bin2
Fotos-laptoptas-voor2 Fotos-laptoptas-achter2 Fotos-laptoptas-detail2 Fotos-laptoptas-rits Fotos-laptoptas-onder Fotos-laptoptas-zijkant Fotos-laptoptas-detailtracker Fotos-laptoptas-bin1 Fotos-laptoptas-bin3 Fotos-laptoptas-detail1 Fotos-laptoptas-bin2

Sleeve

Tuigleren sleeve ‘Edwin’

Fotos-sleeve-voor
Fotos-sleeve-achter
Fotos-sleeve-detail2
Fotos-sleeve-bin
Fotos-sleeve-detail1
Fotos-sleeve-voor Fotos-sleeve-achter Fotos-sleeve-detail2 Fotos-sleeve-bin Fotos-sleeve-detail1

Bestellen of meer informatie:

Heb je interesse in dit model? Neem dan contact op via onderstaande button en geef duidelijk aan om welk type tas het gaat en wat jouw wensen zijn.