tassen van vilt

vilt, fijn materiaal…

Vilt is heel fijn materiaal om mee te werken en is een leuk alternatief voor leer. Het is heel licht materiaal en je kan het in verschillende diktes en kleuren krijgen. Zelf gebruik ik synthetisch vilt, het leuke hiervan is dat je er met een houtbrander teksten in kunt branden. De kleuren die voorradig zijn zijn lichtgrijs en antraciet. Voordat ik leren tassen ging maken gebruikte ik dit vilt om tassen te maken. Voor de leren tassen die ik maak gebruik ik regelmatig vilt voor het binnenwerk al dan niet zichtbaar in de naden om een standig effect te bereiken. 

Babyrugtasje in grijs vilt
vanaf €49,50

Formaat: b20xh25xd7

Dit schattige rugtasje wil je toch hebben voor jouw kleintje!! Compleet voorzien van naam!! De binnenzijde is gevoerd en kan aangepast worden in de stijl wat helemaal past bij het kamertje bijvoorbeeld. Zo kan je wel voor de dag komen bij het kinderdagverblijf of bij de oppas of gewoon zomaar! of super handig aan de kinderwagen als je alleen een luier en een flesje of knuffel mee hoeft te nemen. Het rugtasje is op bestelling leverbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet. Op het contactformulier onderaan de pagina kan je jouw wensen kenbaar maken en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Rugtas “BackBag vilt”:
vanaf €55,-

Formaat: b27xd12xh37

Rugtas vilt in twee kleuren

Een lichtgewicht rugtas op A4 fomaat. Makkelijk voor een dagje weg, kan genoeg in! Deze leuke rugzak kan ook als schoudertas gebruikt worden, daar kan je wel mee voor de dag komen! De Friendly BackBag is ook uitgevoerd in leer [zie prijs en omschrijving leren tassen]

Special made for…

Hieronder een aantal modellen van de Friendly bag vilt die speciaal op maat gemaakt zijn. Als er een exemplaar bij zit die helemaal naar jouw wens is, kun je deze varianten natuurlijk ook bestellen.

Leuk om te weten:


Ik vind het belangrijk om mijn materiaal zoveel mogelijk uit mijn eigen omgeving te halen. Het vilt van deze tassen en de fournituren zijn afkomstig van mijn plaatselijke stoffenhandel: Van Schie interieurstoffen Pijnacker.

Bestellen of meer informatie:

Heb je interesse in bovenstaande modellen? Neem dan contact op via onderstaande button en geef duidelijk aan om welk type tas het gaat en wat jouw wensen zijn.