Friend handmade bags

Op maat gemaakt, speciaal voor jou!

Op maat

Op geheel FRIENDelijke wijze worden de tassen van Friend handmade bags op maat gemaakt. Het zijn unieke tassen uitgevoerd in leer en vilt. De tassen worden door mij met de hand gemaakt in mijn eigen atelier aan huis. Door niet alledaagse accessoires, zoals moeren en bouten of andere ijzerwaren van de bouwmarkt toe te voegen aan de handgemaakte tas, krijgt het een uniek uiterlijk. Het is ook mogelijk om geheel naar eigen wens fournituren zoals de musketonhaken en ritsen etc. in gewenste kleur te bestellen indien voorradig bij leveranciers. Ook kan de tas worden voorzien van uw initialen of een andere leuke boodschap die er handmatig wordt ingebrand. Er zijn ook diverse voorraadmodellen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook deze tassen kunnen natuurlijk ook geheel naar eigen wens worden aangepast.

Tassen op maat

Voorraadmodellen

Nu ook unieke kaarten van FRIEND!

Er zijn nu ook superleuke unieke kaarten verkrijgbaar van FRIEND, helemaal ontworpen in eigen atelier!

neem gauw een kijkje op de pagina: kaart voor een friend

Mijn atelier

De handgemaakte tassen en accessoires van FRIEND worden gemaakt in mijn eigen atelier aan huis! Er zijn ook een aantal voorraadmodellen die je hier kunt bekijken. Je kunt dan een afspraak maken en een kijkje komen nemen in mijn atelier. Hier kan je ook terecht om je eigen tas samen te stellen en leer te komen uitzoeken. Met een lekker bakkie koffie of thee kunnen we bespreken hoe jouw unieke tas eruit komt te zien. 

Speciaal voor jou op maat gemaakt

Zoals ik al aangaf kan je op aanvraag de tas naar geheel eigen wens samenstellen. Eigenlijk is alles mogelijk, mits technisch haalbaar. In de loop van de jaren heb ik al veel tassen mogen produceren en allemaal uniek!!

Iets voor jou?

Is dit ook iets voor jou en word jij al warm van het idee dat jij al jouw wensen in één tas kunt laten samenstellen en dat we daar samen in overleg een mooi eindresultaat van gaan maken? Maak dan gauw een afspraak of plaats jouw bestelling met wensen via het contactformulier of via info@friendhomeandmore.nl. Aan de hand van jouw wensen maak ik van te voren een ontwerpschets en prijsopgaaf. Indien akkoord ga ik leer uitzoeken bij de leergroothandel of indien voorradig in mijn atelier. De fournituren worden in overleg erbij gezocht. Kortom, tijdens het proces houdt ik je op de hoogte. Om alvast geïnspireerd te raken, kun je vast een kijkje nemen op de pagina met de op maat gemaakte tassen (zie button hieronder)

Speciaal op maat voor uw bedrijf

Sinds kort is er ook een mogelijkheid om speciaal voor uw bedrijf een tas op maat te maken. Onlangs heb ik tas gerealiseerd helemaal tailormade voor Canon! Deze tas moest voldoen aan verschillende eisen en worden voorzien van een verstevigd binnenwerk voor echo-apparatuur.

naar uw wens samengesteld

Deze speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt tassen worden, indien technisch haalbaar volledig naar uw wens samengesteld, inclusief logo en of huisstijl van het bedrijf.  Het leer wordt besproken, de fournituren, de gebruiksdoeleinden, etc. Dit wordt allemaal besproken tijdens een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor of in mijn atelier. Aan de hand daarvan wordt een ontwerpschets en prijsberekening gemaakt. Wel is het zo dat u geen massaproduct kan verwachten, het zal altijd om kleine aantallen gaan die kunnen worden gerealiseerd.