Tassen van Friend

Friend handmade bags

Op maat gemaakt, speciaal voor jou!

Op maat

Op geheel FRIENDelijke wijze worden de tassen van Friend handmade bags op maat gemaakt. Het zijn unieke tassen uitgevoerd in leer en vilt. De tassen worden door mij en speciaal voor jou met de hand gemaakt in mijn eigen atelier aan huis. Voorafgaand maak ik, op basis van jouw wensen, een ontwerpschets en een prijsopgaaf. Het is zelfs mogelijk om geheel naar eigen wens fournituren, zoals de musketonhaken en ritsen etc. in gewenste kleur te bestellen, indien voorradig bij leveranciers. Ook kan de tas worden voorzien van uw initialen of een andere leuke boodschap die er handmatig wordt ingebrand. Door soms gebruik te maken van niet alledaagse accessoires, zoals moeren en bouten of andere ijzerwaren van de bouwmarkt, krijgt de tas nog meer een speciaal en uniek uiterlijk.

Designerbag 'Lisa'
Designerbag_Lisa-achter
Designerbag_Lisa-binnen
Designerbag_Lisa-onder
Designerbag_Lisa-detail
Designerbag_Lisa-detail2
Designerbag_Lisa-binnen2
Designerbag_Lisa-binnen3
Designerbag 'Lisa' Designerbag_Lisa-achter Designerbag_Lisa-binnen Designerbag_Lisa-onder Designerbag_Lisa-detail Designerbag_Lisa-detail2 Designerbag_Lisa-binnen2 Designerbag_Lisa-binnen3

Speciaal voor jou op maat gemaakt

Zoals ik al aangaf kan je op aanvraag de tas naar geheel eigen wens samenstellen. Eigenlijk is alles mogelijk, mits technisch haalbaar. In de loop van de jaren heb ik al veel tassen mogen produceren en allemaal uniek!!

Iets voor jou?

Is dit ook iets voor jou en word jij al warm van het idee dat jij al jouw wensen in één tas kunt laten samenstellen en dat we daar samen in overleg een mooi eindresultaat van gaan maken? Maak dan gauw een afspraak of plaats jouw bestelling met wensen via het contactformulier of via info@friendhomeandmore.nl. Aan de hand van jouw wensen maak ik van te voren een ontwerpschets en prijsopgaaf. Indien akkoord ga ik leer uitzoeken bij de leergroothandel of indien voorradig in mijn atelier. De fournituren worden in overleg erbij gezocht. Kortom, tijdens het proces houdt ik je op de hoogte. Om alvast geïnspireerd te raken, kun je vast een kijkje nemen op de pagina met de op maat gemaakte tassen (zie button hieronder)

Mijn atelier

De handgemaakte tassen en accessoires van FRIEND worden gemaakt in mijn eigen atelier aan huis. Hier kan je terecht om je eigen tas samen te stellen, je wensen kenbaar te maken en leer te komen uitzoeken. Met een lekker bakkie koffie of thee kunnen we bespreken hoe jouw unieke tas eruit komt te zien. Ook worden in mijn atelier regelmatig workshops gegeven. Klik hier voor meer info.

Speciaal op maat voor uw bedrijf

Het is ook mogelijk om speciaal voor uw bedrijf één of meerdere tassen op maat te laten maken. U kunt het leer en accessoires geheel in de stijl van uw bedrijf realiseren en daarbij ook het logo op de tas laten plaatsen.

naar uw wens samengesteld

Deze tassen worden, indien technisch haalbaar volledig naar uw wens samengesteld, inclusief logo en of huisstijl van het bedrijf.  Het leer wordt besproken, de fournituren, de gebruiksdoeleinden, etc. Dit wordt allemaal besproken tijdens een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor of in mijn atelier. Aan de hand daarvan wordt een ontwerpschets en prijsberekening gemaakt. Wel is het zo dat u geen massaproduct kan verwachten, het zal altijd om kleine aantallen gaan die kunnen worden gerealiseerd.