INTERIEURStyling

Friend helpt om van je huis je thuis te maken!

Door mijn jarenlange ervaring als Grafisch vormgever en stylist van de decoratieafdeling bij een tuincentrum, heb ik inzicht en gevoel ontwikkeld ruimtes in te richten en de juiste combinaties van kleuren en materialen goed weten te combineren. Hierdoor is mijn affiniteit met woon-styling gegroeid en heb ik nu de stap genomen om hier anderen blij mee te kunnen maken, want dat is wat ik wil!

Komen jullie er dus niet uit om dat echte thuisgevoel te krijgen, of gaan jullie een nieuw huis inrichten en weet je niet waar je moet beginnen, of je komt er samen niet uit? Ik wil graag je beste FRIEND zijn en jullie op weg helpen om je huis echt je thuis te laten zijn!

Hoe werkt styling by FRIEND?

advies

Allereerst kom ik langs voor een eerste gesprek aan huis en bespreken we met elkaar jullie woonwens, woonstijl en kleurkeuze. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Interieurplan

Moodboard en ingetekende plattegrond

Naar aanleiding van het gesprek maak ik een digitaal moodboard en een daarbij behorend stappenplan. Op dit moodboard staan de kleurkeuzes, behang,  stofstalen, diverse meubels, vloerkeuzes etc. op mooie sfeerbeelden. Ook geef ik suggesties waar de producten en materialen te koop zijn en de prijsindicatie van de diverse producten en materialen. Bij het eerste gesprek meet ik de ruimte op en maak hiervan een plattegrond met de nieuwe situatie ingetekend. Het moodboard, de plattegrond en de daarbij behorende zoektocht naar jullie toekomstige woongenot kost alles bij elkaar rond €300,- inclusief 21% BTW. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de woonwensen.

moodboard-Danny en Nadine

Bespreken moodboard

Het moodboard wordt digitaal verzonden naar jullie en dan kunnen we gelijk een afspraak maken om het moodboard te bespreken en eventueel aan te vullen of te wijzigen. Ik neem een uitdraai van het moodboard op groot formaat  en de plattegrond mee op dit gesprek.

Zelf aan de slag!

Wanneer we het moodboard hebben besproken, kunnen jullie zelf aan de slag, of je laat schilder- kluswerk en eventueel aan te leggen vloeren doen door vakmensen. Uit ervaring heb ik gezien dat het moodboard zo compleet is dat je er wat betreft styling en inrichting echt zelf uit kunt komen, dat creativiteit naar boven komt en dat je zelf dus stylist in de dop kunt zijn! Want vaak kun je meer dan je denkt! (met een beetje hulp)

Lukt het niet?

Wanneer je er echt niet uit gaat komen kan ik eventueel helpen bij het af-stylen van het geheel. Ik zet de puntjes op de i en zorg ervoor dat alles op zijn plek komt! Voor dit alles reken ik op zo’n 4 uurtjes stylen, afhankelijk van wat er wordt gevraagd natuurlijk. Voor 4 uur styling kom je op €120,- inclusief 21% BTW.

Uurtarief

Om een indicatie te geven wat je als extra kan verwachten, mocht je toch meer advies of styling nodig hebben is mijn uurtarief €30,- inclusief 21% BTW.

Portfolio

Moodboard en interieurplan P+M

Voor dit echtpaar heb ik een lange termijn interieurplan mogen samenstellen. Zij zijn stap voor stap (wat de financiën toelaten) aan de slag gegaan en met moodboard in de hand diverse woonwinkels, stoffeerders en bouwmarkten afgegaan. De basis is nu gelegd van wanden, raamdecoratie en zitmeubel. Het mooie is dat ze zelf niet stad en land af hoefden, maar bij de geadviseerde winkels meteen slaagde! De aankleding wordt de volgende zet. Bij deze alvast een mooie indruk:

Moodboard Basisinrichting


Moodboard accessoires


Ingetekende plattegrond


Beginsituatie met kleuradvies wanden en raambekleding


 

Interieurplan en moodbord Woning D+N

Op onderstaande foto’s kun je een make-over van een woning bewonderen. Deze bewoners zijn aan de hand van het moodboard zelf aan de slag gegaan en konden hun eigen stijlen mooi combineren. De man wilde robuust en stoer (natuurlijk!!) en de vrouw wat meer luchtige materialen en kleuren. De wand is daarom mooi zacht  grijs/groen, niet te zoet. Aan de andere zijde van de kamer een stoer behang van staalplaten. De bank is licht en de meubels daarentegen weer zwaar en stoer. In ons laatste gesprek heb ik ze nog wat styling-tips gegeven en ze op weg geholpen om te laten zien hoe je accessoires mooi kan combineren. Dus ze gaan nog op zoek naar een paar mooie kussen op de bank, iets moois voor op de tafel en een mooie compositie boven de bank. Zij werden hier helemaal blij van! En zij blij, ik blij!

Nieuwe situatie

Oude Situatie

Eigen woning:

Natuurlijk kan mijn eigen woning niet ontbreken! Die wordt ook regelmatig onder handen genomen!

Maak groepjes van de accessoires, dat geeft rust
Maak groepjes van de accessoires, dat geeft rust
Boekkistjes zwart geverfd met Annie Sloan verf
Boekkistjes zwart geverfd met Annie Sloan verf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.