tailormade tas canon

Speciaal op maat voor uw bedrijf

Sinds kort is er ook een mogelijkheid om speciaal voor uw bedrijf een tas op maat te maken. Onlangs heb ik een tas gerealiseerd helemaal tailormade voor Canon! Deze tas moest voldoen aan verschillende eisen en worden voorzien van een verstevigd binnenwerk voor echo-apparatuur.

naar uw wens samengesteld

Deze speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt tassen worden, indien technisch haalbaar volledig naar uw wens samengesteld, inclusief logo en of huisstijl van het bedrijf.  Het leer wordt besproken, de fournituren, de gebruiksdoeleinden, etc. Dit wordt allemaal besproken tijdens een vrijblijvend gesprek bij u op kantoor of in mijn atelier. Aan de hand daarvan wordt een ontwerpschets en prijsberekening gemaakt. Wel is het zo dat u geen massaproduct kan verwachten, het zal altijd om kleine aantallen gaan die kunnen worden gerealiseerd.

…ook iets voor uw bedrijf?

Mocht u nu ook een tas op maat willen voor uw product of bedrijf, dan kan dit nu ook. Op basis van een (telefonisch) gesprek waar we uw wensen doorspreken, maak ik een schets en op basis daarvan een gespecificeerde offerte. Dit is altijd een voorcalculatie i.v.m. het tailormade verhaal. De kosten kunnen altijd iets variëren i.v.m materialen en het aantal uren die uiteindelijk worden gemaakt, dit altijd in overleg. Via mijn contactpagina kunt u mailen of bellen.

Canon Medical Systems

Speciaal voor Canon Medical Systems heb ik een tailormade tas ontwikkeld voor echo apparatuur. Deze tas wordt gebruikt voor demonstraties van de apparatuur en mee verkocht met het apparaat. Wanneer er een apparaat verkocht is, wordt weer een nieuwe tas besteld met zo nodig diverse aanpassingen. De onderstaande tas is gemaakt van stevig, maar wel soepel cognackleurig rundleer met een binnenwerk op maat van antracietkleurig vilt. De tas is voorzien van het logo van Canon en is gelaserd in zwart splitleer door Warby Metal Woods en Design. Het leer komt bij Strieder lederwaren vandaan.

Canon tas uitgevoerd in zwart tuig splitleer met verstevigd binnenwerk (zie collage van het productieproces)

Canon tas uitgevoerd in soepel cognac rundleer met antraciet vilten binnenvoering

Hieronder een collage van het proces van de op maat gemaakte tas van Canon

Van Cappellen Consultancy

Onderstaand model is een beschermhoes helemaal op maat gemaakt voor Van Cappellen Consultancy meetapparatuur dat gebruikt wordt in de scheepvaart. De kabelaansluitingen moesten vrij blijven en er moest een handvat aan zitten en een ring voor bevestiging aan de broek en er kwamen bevestigingsringetjes waaraan een schouderband bevestigd kan worden. Het logo is gelaserd in leer door Warby Metal Woods en Design. Het zwarte splitleer komt bij Strieder lederwaren vandaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.