tailormade tas canon

Speciaal op maat voor uw bedrijf

Onlangs heb ik ook mijn eerste tas gerealiseerd helemaal tailormade voor Canon! Deze tas moest voldoen aan verschillende eisen en voorzien van een verstevigd binnenwerk voor echo-apparatuur. De tas wordt, indien technisch haalbaar volledig op maat gemaakt, inclusief logo en of huisstijl van het bedrijf.  Al gauw volgde hieruit ook al een ander bedrijf…

…ook iets voor uw bedrijf?

Mocht u nu ook een tas op maat willen voor uw product of bedrijf, dan kan dit nu ook. Op basis van een (telefonisch) gesprek waar we uw wensen doorspreken, maak ik een schets en op basis daarvan een gespecificeerde offerte. Dit is altijd een voorcalculatie i.v.m. het tailormade verhaal. De kosten kunnen altijd iets variëren i.v.m materialen en het aantal uren die uiteindelijk worden gemaakt, dit altijd in overleg. Via mijn contactpagina kunt u mailen of bellen.

Canon Medical Systems

Speciaal voor Canon Medical Systems heb ik een tailormade tas ontwikkeld voor echo apparatuur. Deze tas wordt gebruikt voor demonstraties van de apparatuur en meeverkocht met het apparaat. Wanneer er een apparaat verkocht is, wordt weer een nieuwe tas besteld met zo nodig diverse aanpassingen. De onderstaande tas is gemaakt van stevig, maar wel soepel cognackleurig rundleer met een binnenwerk op maat van antracietkleurig vilt. De tas is voorzien van het logo van Canon en is gelaserd in zwart splitleer door Warby Metal Woods en Design. Het leer komt bij Strieder lederwaren vandaan.

De tweede aangepaste versie van de Canon tas uitgevoerd in soepel cognac rundleer met antraciet vilten binnenvoering

Hieronder een collage van het proces van de op maat gemaakte tas van Canon

Van Cappellen Consultancy

Onderstaand model is een beschermhoes helemaal op maat gemaakt voor meetapparatuur dat gebruikt wordt in de scheepvaart. De kabelaansluitingen moesten vrij blijven en er moest een handvat aan zitten en een ring voor bevestiging aan de broek en er moest een hengsel aan bevestigd worden. Het logo is gelaserd in leer door Warby Metal Woods en Design. Het zwarte splitleer komt bij Strieder lederwaren vandaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.