Shopper ‘CSTMIZE your own’

Basic shopper met hengsels die je kunt customizen!

€149,50

Formaat: b25xh35xd10

De trend van nu!

Dit voorraadmodel past in ieders garderobe, lekker basic, maar toch met een unieke touch! De trend van nu is het customizen van de hengsels. Hoe leuk is dat! De tas is vrij basic, afgesloten met rits en voorzien van binnenvak. De customized hengsels maken de tas uniek. Je kunt kiezen voor een eigen tekst, sjabloon, patroon en/of kleur. Je kunt ook meerdere hengsels voor de tas bestellen, in bijvoorbeeld een andere kleur, of ook weer een andere tekst.

Maak deze leuke tas nu zelf!

Altijd al je eigen tas willen maken? Dan is dit je kans! Wanneer je het leuk vindt om lekker creatief bezig te zijn kan je deze tas nu ook zelf maken tijdens een workshop samen met je Friends! Is dit toch niet helemaal je ding dan kan je hem gewoon bestellen via het bestelformulier onderaan de pagina waarin je al jouw voorkeuren kunt aangeven.

Leerkleuren

Te tas is te bestellen in 6 kleuren stevig rundleer (1.0mm – max. 1.8mm):

[van links naar rechts: vintage groen pull-up rundleer, vintage blauw pull-up rundleer, vintage taupe pull-up rundleer, vintage bruin pull-up rundleer, cognac pull-up rundleer, glad zwart rundleer]

De hengsels

De hengsels en hengselhouders worden uitgevoerd in 1.8 mm dik blank tuigleer. Het tuigleer wordt bewerkt met slagletters en/of sjablonen naar jouw eigen wens. De hengsels worden altijd afgewerkt met een antiekfinish (wax) en resolene (fixeert en maakt water en vuil afstotend) Je kunt er ook voor kiezen om de hengsels een bij de tas passende kleur te geven met leerverf, die er met de hand wordt in gepoetst.

Fournituren

De fournituren kan je bestellen in brons, zilver, oud-zilver gunmetal en mat zwart