OP MAAT GEMAAKTE TASSEN

speciaal voor jou!

De tassen van Friend worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Als klant kan je zelf je wensen aangeven en dan ga ik kijken of het technisch haalbaar is. Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe mensen deze website ontdekken na meestal een hele lange zoektocht naar de perfecte tas. Ze mailen me dan een hele wensenlijst en ik probeer daar, mits technisch haalbaar zoveel mogelijk aan te voldoen. Ik wordt hier altijd zo blij van! Inmiddels heb ik al een paar honderd tassen mogen maken in de afgelopen jaren!

Voor jouw unieke tas kan je dus al je wensen kenbaar maken; denk aan het formaat en vorm, het soort en de kleur leer, fournituren, zoals rits, musketonhaken en ringen, welke kleur fournituren, de kleur en materiaal van de binnenvoering, de indeling aan de binnenzijde, noem maar op. Je kunt hier kijken welke leersoorten, stoffen en fournituren er momenteel op voorraad zijn. Maar ik kan ook voor je op zoek gaan bij de groothandel. Op deze pagina staan diverse modellen die speciaal op maat gemaakt zijn. Als er hieronder een exemplaar bij zit die helemaal naar jouw wens is, kan je deze varianten natuurlijk ook bestellen. De leersoorten prijzen en kleuren zullen wel altijd iets verschillen, houdt daar rekening mee. Mocht je echt mee willen beslissen in de leersoort en kleur, dan kan je een afspraak maken om langs te komen in mijn atelier in Pijnacker en eventueel mee gaan naar de groothandel en zelf je eigen lap uitzoeken!

Laatste modellen

Meestal is de website up-to-date met de modellen die ik de afgelopen tijd gemaakt, maar op mijn socialmedia zie je de allerlaatste modellen die speciaal op maat zijn:

Bestellen?

Jouw unieke tas kan je bestellen via het contactformulier.

Leren handtas ‘Rianne3’

zijde zacht nude kleurig nubuckleer met vintage groene voering

vanaf €185,-

Formaat: B25xh21xd12/8

Dit was weer een heerlijk verwenmomentje voor mezelf! Dit prachtige leer kon ik niet laten liggen en heb er voor mezelf een prachtig tasje van gemaakt in een perfect formaat, waar net alles in past wat je nodig hebt als vrouw!