Leren tasje crossbody ‘EVELIEN’

Vanaf € 115,-

Nude-kleurig rundleer in nubuck en voorzien van vintagegroene canvas binnenvoering

Dit stoere nude kleurige leren crossbody tasje is speciaal op maat gemaakt voor Evelien. Zij zag een andere variant op de website en bestelde met wat aanpassingen dit superleuke tasje! Met een persoonlijke touch voorop als leuk detail.

De binnenvoering is uitgevoerd in vintagegroen canvas voorzien van een binnenvak. De tas wordt afgesloten met een rits. Het hengsel is verstelbaar. De fournituren maken het stoer met een knipoog naar de bouwmarkt.

Formaat: b20xh25xd5

Leren kleine tas_crossbody_voor2
Leren kleine tas_crossbody_voor
Leren kleine tas_crossbody_achter
Leren kleine tas_crossbody_onder
Leren kleine tas_crossbody_det1
Leren kleine tas_crossbody_det2
Leren kleine tas_crossbody_det3
Leren kleine tas_crossbody_voor2 Leren kleine tas_crossbody_voor Leren kleine tas_crossbody_achter Leren kleine tas_crossbody_onder Leren kleine tas_crossbody_det1 Leren kleine tas_crossbody_det2 Leren kleine tas_crossbody_det3

Bestel hem ook!

De bovenstaande prijs is op basis van dit exemplaar. Wil jij ook een unieke op maat gemaakte tas met als inspiratie het bovenstaande exemplaar? Dan kan je via onderstaand formulier al je wensen kenbaar maken, alles is mogelijk, mits technisch haalbaar. Dan maak ik op basis daarvan een vrijblijvende offerte inclusief schetsontwerp voor jouw unieke tas.

Geef wel even duidelijk aan om welk model het gaat, om verwarring te voorkomen