LEREN RUGTAS MINI ‘ELS VIS’

VANAF €95,-

Formaat: b21xh28xd7

Deze mini rugtas is speciaal gemaakt voor Els Vis. Zij wilde een kleinere variant dan de rugtas hieronder in het formaat van haar oude rugtasje. Dat kan natuurlijk en zie hier het resultaat; een prachtige zachtgroene pull-up leren variant met voorvak en binnenvak.

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Waar moet je op letten bij het samenstellen van jouw unieke tas? Allereerst is de maat essentieel. De kleur en vervolgens de vorm en het soort leer; soepelvallend of juist stug stoer en stevig. Lange hengsels of korte hengsels of crossbody, of beide kan ook. De binnenzijde is ook niet onbelangrijk; hoeveel vakken, met of zonder rits, met druk/magneetknopen afgesloten. En waarmee wordt de tas gevoerd; met vilt (bij soepele dunne leersoorten in de kleuren antraciet, lichtgrijs en blauw), met canvas (in 4 kleuren, donkergrijs, lichtgrijs, blauw en groen), of met oude spijkerbroeken inclusief de zakken. Dit mag je, afhankelijk van de technische mogelijkheden zelf bepalen. Op basis hiervan wordt de prijs bepaald.

HOE BESTELLEN?

Met bovenstaande gegevens kan je via het contactformulier je wensen aangeven en krijg je van mij een persoonlijk mailtje met de haalbaarheid en prijsindicatie.