leren Retro rugtas ‘Ryanne’

Cognackleurig rundleer met ‘korrel’
met cognackleurige binnenvoering

vanaf €265,-

Formaat: b31xh36xd15

Misschien herken je hem nog wel! (als je rond de 40 bent). Deze rugtas hadden we toch allemaal op school! Dit exemplaar is speciaal gemaakt voor Ryanne. Zij had zo’n tas al 20 jaar in gebruik en was nu echt aan vervanging toe! De tas is exact op maat nagemaakt, dus echt een replica, alleen met ander soort leer.
De tas is gemaakt van gespoten rundleer met een zogenoemde korrelstructuur. Dit is krasbestendig leer en kan wel tegen een stootje, ook gebruikt in de meubelstoffering. De fournituren zijn bronskleurig en de binnenvoering is een eenvoudige cognackleur, passend bij het leer van de tas.

Fotos-Retro-rugtas_Ryanne-voor2
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-achter
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-voor
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail6
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-binnen
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-onder
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail2
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail1
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail5
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail4
Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail3
Fotos-Retro-rugtas_Ryanne-voor2 Fotos Retro-rugtas_Ryanne-achter Fotos Retro-rugtas_Ryanne-voor Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail6 Fotos Retro-rugtas_Ryanne-binnen Fotos Retro-rugtas_Ryanne-onder Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail2 Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail1 Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail5 Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail4 Fotos Retro-rugtas_Ryanne-detail3

Bestellen of meer informatie:

Heb je interesse in dit model? Neem dan contact op via onderstaande button en geef duidelijk aan om welk type tas het gaat en wat jouw wensen zijn.