Leren handtas met vacht ‘MARIA’

Hergebruikt camel kleurig leer met geitenvacht, gevoerd met grijs vilt

vanaf €185,-

Formaat: B30xh22xd10

Deze tas is gemaakt met het leer van een oude tas! Maria had een oude shopper liggen waarvan het leer nog prima was, alleen het model was niet handig. Het resultaat is een kleinere handzame tas, verstevigd met vilt en afgesloten met rits. Wat mooi dat je op deze manier goede materialen kunt hergebruiken! De hengsels zijn één op één overgenomen, maar dan anders bevestigd. De vacht is nu verdeeld in twee stroken en het binnenvak van het oude model is ook hergebruikt en verwerkt in combinatie met het vilt. Verder is er nog restleer gebruikt wat dit leer heel goed benaderd.

Leren handtas met vacht ‘MARIA’

Leren handtas met vacht-MARIA-voor
Leren handtas met vacht-MARIA-achter
Leren handtas met vacht-MARIA-detail3
Leren handtas met vacht-MARIA-bin1
Leren handtas met vacht-MARIA-bin2
Leren handtas met vacht-MARIA-detail4
Leren handtas met vacht-MARIA-detail5
Leren handtas met vacht-MARIA-detail2
Leren handtas met vacht-MARIA-detail1
Leren handtas met vacht-MARIA-voor Leren handtas met vacht-MARIA-achter Leren handtas met vacht-MARIA-detail3 Leren handtas met vacht-MARIA-bin1 Leren handtas met vacht-MARIA-bin2 Leren handtas met vacht-MARIA-detail4 Leren handtas met vacht-MARIA-detail5 Leren handtas met vacht-MARIA-detail2 Leren handtas met vacht-MARIA-detail1

Bestellen of meer informatie:

Heb je interesse in dit model? Neem dan contact op via onderstaande button en geef duidelijk aan om welk type tas het gaat en wat jouw wensen zijn.