Zoals je misschien wel weet worden de tassen van Friend op maat gemaakt! Zo ontstaat er altijd een uniek exemplaar van een handgemaakte tas. Op mijn website krijgen ze zelfs de naam van degene die de tas besteld heeft. Heel persoonlijk dus! De afgelopen jaren heb ik al meer dan honderd tassen mogen maken en allemaal zijn ze verschillend.

Ik kies ervoor om elke tas op maat te maken omdat ik vind dat ieder persoon zijn eigen unieke tas verdient. Hoe leuk is het dat jij als enige met die tas rond loopt! Grappig genoeg is het één keer voorgekomen dat twee van mijn klanten die elkaar niet kenden, maar wel collega’s bleken te zijn, elkaar tegenkwamen op een meeting ergens in het land. Zij hadden heel toevallig nagenoeg dezelfde tas. Ik kreeg een heel leuk berichtje met de volgende woorden:

‘When two Friends meet, something happens…’

Er is ook een andere reden waarom ik ervoor kies op unieke tassen te ontwerpen. We leven in een maatschappij waar alles massa is en waar we allemaal op elkaar willen lijken. Terwijl we toch allemaal uniek geschapen zijn door een hele creatieve God! Hij heeft er niet voor niets voor gekozen om ons allemaal anders te maken, met onze eigen trekjes, talenten en tekortkomingen, inbegrepen! Dat maakt de wereld juist zo divers! Dus doordat jij op maat bent gemaakt, verdien jij het ook om je eigen tas te hebben die ook helemaal bij jou past, helemaal op maat gemaakt!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.