vanaf €145,-

Formaat: b40xh30xd12
Een eenvoudige stoere shopper gevoerd met leer en speciaal gemaakt voor een paardenliefhebber. De hengsels zijn namelijk gemaakt van oude stijgbeugelriemen. De binnenzijde is gevoerd met antraciet kleurig vilt met diverse zakken. Aan de buitenzijde staat het logo en aan de achterzijde het bewijs dat dit een échte Friend is! Wil jij ook zo’n prachtige tas. Je kan hem helemaal naar jouw wens samenstellen!

Friendly Big Shopper zwart stoer leer met vilten binnenkant

Waar moet je op letten?

Waar moet je op letten bij het samenstellen van jouw unieke tas? Allereerst is de maat essentieel. De kleur en vervolgens de vorm en het soort leer; soepelvallend of juist stug stoer en stevig. Lange hengsels of korte hengsels of crossbody, of beide kan ook. De binnenzijde is ook niet onbelangrijk; hoeveel vakken, met of zonder rits, met druk/magneetknopen afgesloten. En waarmee wordt de tas gevoerd; met vilt (bij soepele dunne leersoorten in de kleuren antraciet, lichtgrijs en blauw), met canvas (in 4 kleuren, donkergrijs, lichtgrijs, blauw en groen), of met oude spijkerbroeken inclusief de zakken. Dit mag je, afhankelijk van de technische mogelijkheden zelf bepalen. Op basis hiervan wordt de prijs bepaald.

Hoe bestellen?

Met bovenstaande gegevens kan je via het contactformulier je wensen aangeven en krijg je van mij een persoonlijk mailtje met de haalbaarheid en prijsindicatie.