Contact met Friend

Bestellen of meer informatie?

Wil jij nou zo’n geweldige tas bestellen dan kan dat via onderstaand mailadres. Je kan hier al je wensen en vragen aangeven. Ik zal jouw mail zo snel mogelijk beantwoorden en zo nodig eerst meer informatie vragen en vervolgens maak ik op basis daarvan een ontwerpschets en een prijsberekening.

Zodra je akkoord bent met de prijsberekening, vraag ik wel altijd een aanbetaling via een betaalverzoek voor het inkopen van materialen voordat de tas in productie gaat. Wanneer de tas klaar is, stuur ik foto’s van het eindresultaat en vervolgens wordt je tas verzonden of kan je hem komen ophalen. Voordat de tas verzonden wordt, moet het resterende bedrag eerst worden betaald. In de algemene voorwaarden vind je meer details over betaling, levering en retour.

Mail jouw wensen en/of (prijs aan)vragen via onderstaand mailadres:

info@friendhomeandmore.nl

Kom je er via de site niet helemaal uit, dan kan je altijd gezellig langskomen in mijn atelier aan huis. Dan bespreken we hoe jouw unieke tas eruit moet komen te zien en leg ik uit hoe ik te werk ga. Neem dan telefonisch contact met mij op of mailen mag natuurlijk ook.  Tot snel!

(06) 254 26 214