Contact

Bestellen of meer informatie?

Wil jij nou zo’n geweldige tas bestellen dan kan dat via onderstaand mailadres. Je kan hier al je wensen en vragen aangeven. Ik zal jouw mail zo snel mogelijk beantwoorden en zo nodig eerst meer informatie vragen en vervolgens maak ik op basis daarvan een ontwerpschets en een prijsberekening.

Zodra je akkoord bent met de prijsberekening, vraag ik wel altijd een aanbetaling via een betaalverzoek voor het inkopen van materialen voordat de tas in productie gaat. Wanneer de tas klaar is, stuur ik foto’s van het eindresultaat en vervolgens wordt je tas verzonden of kan je hem komen ophalen. Voordat de tas verzonden wordt, moet het resterende bedrag eerst worden betaald. In de algemene voorwaarden vind je meer details over betaling, levering en retour.

Mail jouw wensen en/of (prijs aan)vragen via onderstaand mailadres:

info@friendhomeandmore.nl

Kom je er via de site niet helemaal uit, dan kan je altijd gezellig langskomen in mijn atelier aan huis. Dan bespreken we hoe jouw unieke tas eruit moet komen te zien en leg ik uit hoe ik te werk ga. Neem dan telefonisch contact met mij op of mailen mag natuurlijk ook.  Tot snel!

(06) 254 26 214algemene voorwaarden

Friend heeft als basis een betrouwbaar karakter en wil dit ook als haar handelsmerk benadrukken in de naam ‘Friend’. Hierdoor is de overeenkomst die Friend en klant zullen sluiten altijd een overeenkomst waar je blij van wordt en waar geen kleine lettertjes in verborgen zitten.

De algemene voorwaarden van Friend kan je hier alvast nalezen, zodat wanneer je bij Friend een bestelling plaatst, je al van te voren kunt zien wat we van elkaar kunnen verwachten!


privacy

Wanneer je mij mailt geef je toestemming dat Friend home and more je gegevens gebruikt uitsluitend voor functionele doeleinden zoals email contact en niet voor marketing doeleinden, mits van te voren toestemming wordt gevraagd. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Contactgegevens

Rianne van der Marel | Hoflandstraat 17 | 2641 JJ Pijnacker | (06) 254 26 214

KvK: 65912500 | BTWnr.: NL001571570B95 | BANK: NL90 KNAB 0414 37 46 22