Bestellen?:

Wil jij nou zo’n geweldige tas bestellen dan kan dat via mail of onderstaand contactformulier. Kom je er op die manier niet helemaal uit, dan kan je altijd langskomen in mijn atelier aan huis. Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur me een mailtje.  Tot snel!


Rianne van der Marel | Hoflandstraat 17 | 2641 JJ Pijnacker | (06) 254 26 214

KvK: 65912500 | BTWnr.: NL001571570B95 | Rabobank: NL17RABO0138482284

info@friendhomeandmore.nl


algemene voorwaarden

Friend heeft als basis een betrouwbaar karakter en wil dit ook als haar handelsmerk benadrukken in de naam ‘Friend’. Hierdoor is de overeenkomst die Friend en klant zullen sluiten altijd een overeenkomst waar je blij van wordt en waar geen kleine lettertjes in verborgen zitten.

De algemene voorwaarden van Friend kan je hier alvast nalezen, zodat wanneer je bij Friend een bestelling plaatst, je al van te voren kunt zien wat we van elkaar kunnen verwachten!


privacy

Wanneer je onderstaand contactformulier invult, geef je toestemming dat Friend home and more je gegevens gebruikt uitsluitend voor functionele doeleinden zoals email contact en niet voor marketing doeleinden, mits van te voren toestemming wordt gevraagd. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Contact met Friend
Aanvraagformulier informatie of vrijblijvende offerte