Bestellen?:

Wil jij nou zo’n geweldige tas bestellen dan kan dat via de mail of onderstaand contactformulier. Je kan hier al je wensen en vragen aangeven. Ik zal jouw mail zo snel mogelijk beantwoorden en zo nodig eerst meer informatie vragen en vervolgens maak ik op basis daarvan een ontwerpschets en een prijsberekening. Zodra je akkoord bent met de prijsberekening, vraag ik wel altijd een aanbetaling via een betaalverzoek voor het inkopen van materialen voordat de tas in productie gaat. Wanneer de tas klaar is, stuur ik foto’s van het eindresultaat en vervolgens wordt je tas verzonden of kan je hem komen ophalen. Voordat de tas verzonden wordt, moet het resterende bedrag eerst worden betaald. In de algemene voorwaarden vind je meer details over betaling, levering en retour.

Kom je er via de site niet helemaal uit, dan kan je altijd gezellig langskomen in mijn atelier aan huis. Dan bespreken we hoe jouw unieke tas eruit moet komen te zien en leg ik uit hoe ik te werk ga. Neem dan telefonisch contact met mij op of stuur me een mailtje.  Tot snel!


Rianne van der Marel | Hoflandstraat 17 | 2641 JJ Pijnacker | (06) 254 26 214

KvK: 65912500 | BTWnr.: NL001571570B95 | BANK: NL90 KNAB 0414 37 46 22

info@friendhomeandmore.nl


algemene voorwaarden

Friend heeft als basis een betrouwbaar karakter en wil dit ook als haar handelsmerk benadrukken in de naam ‘Friend’. Hierdoor is de overeenkomst die Friend en klant zullen sluiten altijd een overeenkomst waar je blij van wordt en waar geen kleine lettertjes in verborgen zitten.

De algemene voorwaarden van Friend kan je hier alvast nalezen, zodat wanneer je bij Friend een bestelling plaatst, je al van te voren kunt zien wat we van elkaar kunnen verwachten!


privacy

Wanneer je onderstaand contactformulier invult, geef je toestemming dat Friend home and more je gegevens gebruikt uitsluitend voor functionele doeleinden zoals email contact en niet voor marketing doeleinden, mits van te voren toestemming wordt gevraagd. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Stel gerust je vraag of prijsaanvraag hieronder:

soort aanvraag of evt naam tasmodel
Vul hier in welke kleur en type leer je in gedachten hebt.
Vul hier jouw gewenste maat tas in. (LxBxD in cm)
Vul hier in welke kleur fournituren je wilt.
Vul hier in hoe je het binnenwerk zou willen. Hoeveel vakken, met of zonder rits, voor laptop, etc.
*Je kan ook een andere voorkeur voor een binnenvoering hebben, geef dit aan bij meer informatie.
Wil je alleen maar informatie, type dan hier je bericht.
Wanneer je een prijsaanvraag wilt doen is het handig om bovenstaande opties alvast in te vullen. Zo kan ik je het best van dienst zijn.
Je kunt in dit veld aangeven of je foto's wilt sturen.